Herregårdenes dag: Rundvisning på Jagtslottet og Karlsladen på Kalø

16. August 2020 kl. 11:00

Fra kl. 11.00 til ca. 12.30.

Arrangement i forbindelse med Herregårdenes dag.

Højt over Kalø Vig ligger Jagtslottet, der er tegnet af arkitekt Hack Kampmann og udsmykket af kunstner Karl Reistrup Hansen. De herrer var ikke hvemsomhelst, men kendte for deres bygninger og kunst som f.eks. Toldboden i Aarhus, Aarhus Teater, Marselisborg Slot og Kähler Keramik.

Jagtslottet fra 1898 er en arkitektonisk perle med en fascinerende historie.

På rundvisningen mødes vi ved Besøgscenter Karlsladen, der står flot med et imponerende stråtag og gamle bjælkekonstruktioner. Her fortæller guiden om bygningens historie og I ser på udstillingen.

Derefter går turen over til Jagtslottet, hvor guiden fortæller om bygningens historie, livet på slottet og det dramatiske tidspunkt, hvor familien tvinges bort fra sine besiddelser på Kalø.

Guiderne er vores dygtige frivillige i Nationalparken.

Husk, at mødestedet er foran Besøgscenter Karlsladen.

Arrangør: Nationalpark Mols Bjerge

Billetter til Herregårdenes dag: Rundvisning på Jagtslottet og Karlsladen på Kalø
16. August 2020

Billettype Pris   Antal
Rundvisning Jagtslottet og Karlsladen DKK 50,-
+ gebyr DKK 0,50
UDSOLGT

Herregårdenes dag: Rundvisning på Jagtslottet og Karlsladen på Kalø

16. August 2020 kl. 11:00

Fra kl. 11.00 til ca. 12.30.

Arrangement i forbindelse med Herregårdenes dag.

Jagtslottet fra 1898 er en arkitektonisk perle med en fascinerende historie.

Guiderne er vores dygtige frivillige i Nationalparken.

Husk, at mødestedet er foran Besøgscenter Karlsladen.

Arrangør: Nationalpark Mols Bjerge

Besøgscenter Karlsladen
Grenåvej 14, 8410 Rønde

Google Map
Copyright © 2011 - 2020 YourTicket.dk. All rights reserved.
Kontakt arrangør

Kontakt arrangør

Beskeden er sendt!
Navn (Valgfrit)

E-mailadresse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?